NU3CX

Met Nu3CX zet NuCall innovatieve bedrijfstelecommunicatie op de markt ondersteund op de software van 3CX. De communicatietechnologie is gebaseerd op van het aantal gelijktijdige externe gesprekken en niet op het aantal gebruikers/werkplekken. Hierdoor is 3CX het snelst groeiende VoIP telecomsysteem in de wereld.

We bellen, mailen, faxen, sms’en, appen en skypen erop los. Daarnaast wordt er steeds meer gebruik gemaakt van videobellen, conference calls, screen sharing en het delen van bestanden. Door deze communicatiemiddelen te integreren in één platform en te optimaliseren met bijvoorbeeld uw CRM-pakket of mobiele telefonie ontstaat er overzicht. Zo communiceren uw medewerkers sneller en effectiever. Altijd en overal bereikbaar zoals u dit wilt – thuis, onderweg en op kantoor.

Unified Communications

Met Nu3CX heeft u gebruiksvriendelijke bedrijfstelecommunicatie met alle denkbare Unified Communications-functies die altijd up-to-date zijn. En dat levert een enorme kostenbesparing op. Tevens is Nu3CX geschikt en betaalbaar voor alle bedrijven, ongeacht het aantal medewerkers of in welke branche u actief bent.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Van keuzemenu’s, doorverbinden, in de wacht zetten, voicemail, gespreksovername en doorschakelen tot gesprekken opnemen, status van uw collega’s zien, bellen via een app op uw smartphone et cetera. Allemaal functies geïntegreerd in uw nieuw aangeschafte Nu3CX VoIP telefooncentrale.

NuCall en 3CX

Toen VoIP nog in de kinderschoenen stond, werd 3CX door NuCall al op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Vandaar dat NuCall als platinum dealer niet alleen over de hoogste 3CX status beschikt, maar ook door 3CX is uitgeroepen tot ondersteunde SIP Trunk Provider.

Onze klanten profiteren van onze opgedane kennis en ervaring. De expertise van NuCall en onze opgeleide advanced technici heeft geleid tot vele ontwikkelingen.

Een van deze ontwikkelingen is de Session Border Controller (SBC) die zorgt voor:

 1. De opbouw van een veilige tunnel tussen onze beveiligde datacentra en uw locatie voor de verbinding van uw spraakkanalen. Hierdoor neemt de gevoeligheid voor een hack van uw bedrijfstelecommunicatie significant af.
 2. Een connectie die het mogelijk maakt uw bedrijfstelecommunicatie 24/7 te monitoren.
 3. Een snellere opbouw van telefoongesprekken over een veilige tunnel, hierdoor is het meeluisteren van onbevoegden nagenoeg uitgesloten.
 4. Uitgebreide Unified Communication oplossingen, waaronder een app voor op uw mobiel (Android en IOS) en mogelijkheden zoals Webmeeting (online video vergaderen).

Aansluiting en hosting

De gesprekken worden opgebouwd via een internetlijn (IP). Met NuSIP wordt u telefooncentrale aangesloten op het openbare telefonienetwerk (PSTN). 3CX heeft NuCall erkend als ondersteunende SIP Trunk Provider waardoor onze klanten zeker zijn van een betrouwbare koppeling.

Alle VoIP telecomsystemen worden gehost in één van ons goed beveiligde datacenters, die allen in Nederland staan. Gecombineerd met de SBC en NuSIP is optimale bedrijfszekerheid gegarandeerd.

Nu3CX aanvragen

Vraag een offerte aan voor Nu3CX in uw bedrijf

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag met het installeren van snel en betrouwbaar internet.

Bel NuCall

Voordelen Nu3CX

 • Kostenbesparing; gebaseerd op basis van het aantal gelijktijdige externe gesprekken.

 • Leverbaar als cloud-oplossing of lokale installatie op een server.

 • Vast-mobiel integratie.

 • Integratie met Office 365, Outlook en CRM-pakketten.

 • Rapportage mogelijk (o.a. per locatie, belgroep en extensie).

 • Integratie met deurtelefoon, IP-camera’s en internettoepassingen.

 • Snelle interactie, vragen van klanten worden sneller beantwoord en de klanttevredenheid verbetert.

 • Verhoging van productiviteit

 • Aanpasbaar aan uw personeelsbestand.

 • Koppeling met meerdere vestigingen (ook buiten Nederland) mogelijk.

 • Mobiele app beschikbaar (Android en IOS).

 • Uitgebreide mogelijkheden voor webmeetings (online vergaderen), screensharing etc.

Persoonlijk advies

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Bel dan met één van onze adviseurs.
Op basis van je postcode kijken wij direct wat de mogelijkheden zijn.

Bel onze adviseur

Andere diensten