NuVoIP corporate

NuVoIP corporate is de communicatieomgeving voor de grootzakelijke markt. Bedrijfstelecommunicatie kan volledig redundant worden uitgevoerd. Daarbij kunnen wij de centrale koppelen met meerdere internetverbindingen als back-up. Uitval van uw bedrijfstelecommunicatie is praktisch onmogelijk. Spraakverbinding loopt volledig gescheiden van uw dataverbindingen met als gevolg dat kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

Slimmer communiceren

Met NuVoIP corporate communiceert u slimmer, efficiënter en bovendien locatie onafhankelijk. Alle denkbare communicatiemiddelen, zoals telefonie, video en chat hebben wij voor u gebundeld in één gebruiksvriendelijke oplossing.

NuVoIP corporate is de perfecte oplossing voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers. Met deze communicatietechnologie is NuCall in staat om uiterst complexe oplossingen te bieden. Zo komen wij u tegemoet aan al uw wensen op het gebied van bedrijfstelecommunicatie.

NuVoIP corporate

Vraag een offerte aan voor NuVoIP corporate in uw bedrijf!

Neem contact met ons op!

Wij helpen u graag met het installeren van deze communicatieomgeving voor de grootzakelijke markt.

Bel NuCall

Een eigen projectmanager

NuCall weet als geen ander hoe het bedrijven moet begeleiden bij de implementatie van nieuwe bedrijfstelecommunicatie. Bij dit soort projecten krijgt u gedurende de looptijd een vaste projectmanager vanuit NuCall toegewezen. Onze projectmanager is uw vraagbaak gedurende de implementatie en staat tot 4 weken na ingebruikname tot uw beschikking. Zo bent u zeker van een geruisloze overgang en bent u altijd en overal bereikbaar op.

Voordelen NuVoIP corporate telefonie

  • Volledig redundant uitgevoerde communicatie-omgeving

  • Beheer op afstand van werkplekken mogelijk

  • Volledige vast-mobiel integratie

  • Uitgebreide rapportages per locatie, groep of werknemer

  • Uitgebreide mogelijkheden voor chat, messaging, videobellen

Persoonlijk advies

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Bel dan met één van onze adviseurs.
Op basis van uw postcode kijken wij direct wat de mogelijkheden zijn.

Bel onze adviseur

Andere diensten