Over ons

Communicatie is de levensader van ieder bedrijf. In onze visie communiceert iedere organisatie op haar eigen herkenbare wijze. De manier waarop het eerste contact tot stand komt is een keuze, gaat dit via een receptionist, keuzemenu of welkomboodschap. Daarnaast zijn wachttijden, manier van doorverbinden, wachtrijen, voicemails, et cetera ook bepalend voor de uitstraling van uw organisatie.

Samen met u bekijken we op welke manier uw bedrijf wil communiceren. Bij NuCall draait het maar om één ding: Uw bereikbaarheid, het kloppend hart van uw organisatie. Wij geloven dat dit allesbepalend en vanzelfsprekend moet zijn voor de communicatie binnen iedere organisatie.

Wij zetten niet alleen ons beste beentje voor om tot een voorstel te komen die voldoet aan uw wensen en eisen. Juist nadat u voor ons heeft gekozen begint ons echte werk. Samen maken wij een planning en uw vaste projectmanager begeleidt het traject tot de oplevering. Na een week hebben wij nog contact of er nog wijzigingen in uw centrale nodig zijn en horen we of alles naar wens werkt.

Innovatief en toekomstgericht


NuCall levert innovatieve en toekomstgerichte bedrijfstelecommunicatie voor vaste- en mobiele communicatie,
vast-mobiel-integratie en internetverbindingen, met als missie: “Onze klanten te voorzien van innovatieve communicatietechnologie door altijd en overal veilige, betrouwbare en betaalbare bedrijfstelecommunicatie te bieden dat hen helpt om zowel de interne als externe communicatie te optimaliseren en in te richten zoals past bij uw organisatie.” Altijd en overal bereikbaar zoals u dit wilt – thuis onderweg en op kantoor.


Altijd en overal bereikbaar zoals u dit wilt – thuis onderweg en op kantoor.

We doen het al even

Onze naam

Waar staat NuCall voor?

Waar staan wij voor?

De naam NuCall werd geboren als afleiding van het “nieuwe telefoneren”. Sterke platforms voor Voice over IP en internetdiensten werden gebundeld tot het portfolio van vandaag de dag. In combinatie met ons vakkundige en innovatieve team is NuCall uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de telecommarkt.

Andere diensten