Wereldwijd het meest moderne vleesverwerkingsbedrijf kiest al jaren voor gebruiksvriendelijke en innovatieve telecommunicatie van NuCall.

Westfort is ontstaan uit twee familiebedrijven; Egbert Kruiswijk Vleesproducten B.V. en Lunenburg Vlees B.V. Beide bedrijven besloten in 2013 hun krachten te bundelen om zo hun voortrekkersrol op het gebied van innovatieve conceptontwikkeling en verduurzaming van de Nederlandse vleessector verder te versterken.

Westfort levert hun vleesproducten aan meer dan 25 landen wereldwijd. Dus communiceren zij ook wereldwijd. Frank Lunenburg van Westfort:

“Wij hebben na een uitgebreide inventarisatie NuCall gekozen als leverancier van deze diensten. Simpelweg om de goede service en support die NuCall biedt door enkel met gekwalificeerde en gecertificeerde technici te werken. Tot op heden hebben zij bewezen onze keuze meer dan waard te zijn.”

NuCall is erg trots op een klant als Westfort. “De werkwijze en visie op duurzaamheid spreekt ons het meest aan”, zegt directeur Hans van Dijk van NuCall. Met een state-of the-art vergistingsinstallatie produceert Westfort 20% van het eigen elektrisch vermogen en 80% van het eigen thermisch vermogen. Het methaangas dat ontstaat uit de vergisting wordt verbrand in de warmtekrachtcentrale wat zorgt voor groene energie van 500 kWh. Dat staat gelijk aan de elektriciteit van 1.750 grote gezinnen.
Maar ook diervriendelijk verdoven en stressvrije ontvangst en verblijf van dieren staat hoog in het vaandel bij Westfort. Zij richten zich vooral op rust bij de dieren en hebben hier ook een veilig en zuinig lichtsysteem voor ontwikkeld.

NuCall heeft met haar VoIP platform gezorgd voor een enorme kostenbesparing. Deze besparing ontstaat door de telecomoplossing te baseren op het aantal gelijktijdige gesprekken dat nodig is en niet op een prijs per werkplek in rekening te brengen. Tevens stelt NuCall met haar oplossing praktisch alle denkbare functionaliteiten ter beschikking. Meer weten, neem contact op met NuCall via 033 88 007 90.